iStock_Mobile3_Small

AVA Construct - General contractor

AVA Construct este o societate cu capital privat care activează pe piața construcțiilor și se remarcă prin calitatea proiectelor predate la cheie, pentru următoarele tipuri de construcții: rezidențiale (case/vile/blocuri), clădiri de birouri, consolidări, restaurări, terasamente, parcări, instalații electrice de joasă și medie tensiune, instalații sanitare si HVAC.

Află Mai multe
Home 2
Misiunea noastră

Prin experiența noastră reușim să adăugam un plus de valoare proiectelor, propunând soluții de optimizare a costurilor și reducând termenele de execuție, asigurând coordonarea în cele mai bune condiții a derulării proiectelor, utilizând materiale adecvate cerințelor clientului și respectând standardele de calitate impuse.

Află Mai multe

AVANTAJE

SOLUȚII DURABILE

Cele mai eficace solutii tehnice pentru o constructie rapida si sigura.

EXCELENȚa ÎN CALITATE

Reprezinta piatra de temelie a companiei noastre.

"LA CHEIE" LA TIMP

Ne mandrim cu respectarea termenilor si o experienta frumoasa.

SERVICII

AVA Construct oferă servicii complete de consultanță, dirigenție și management pentru construcții civile, industriale, rutiere și instalații electrice de joasă și medie tensiune prin personal specializat cu experiență și atestat tehnic.

Dispunând de un personal specializat cu experiență și atestat tehnic, venim în întâmpinarea tuturor cerințelor beneficiarilor cu promptitudine și profesionalism.

f9f9ffc1f9b49b8941252cbdbd0e8db6
Construcții civile
AVA Construct Proiectare
PROIECTARE
images
Consultanță și Management

De ce să alegi AVA Construct

Beneficiind de serviciile unei echipe experimentate și puternic consolidate de proiectanți, putem oferi soluții tehnice simple și fiabile pentru o gamă foarte variată de lucrări.

SERVICII PREMIUM

Filozofia noastră este de a creea proiecte unice, care să pună în valoare stilul personal al fiecărui client, traducând ideile acestuia într-un concept arhitectural practic și inspirat.

DEZVOLTARE CONTINUĂ

Am evoluat împreună cu piața și am implementat cele mai noi tehnologii acoperind cerințele clienților noștri, depășind așteptările acestora prin atenția acordată detaliilor, pentru realizarea unui produs calitativ superior, care să fie eficient și economic.

ECHIPĂ DE EXPERȚI

Beneficiind de experienta specialiștilor noștri în lucrări de construcții, AVA Construct realizează proiecte complexe de la faza de idee/concept până la predarea construcției "la cheie".

1+
PROIECTE FINALIZATE
1+
CLIENȚI
1+
PROIECTE ÎN LUCRU
1+
ANI DE EXPERIENȚĂ

RECENZII

Am lucrat cu echipa Ava Construct în ultimele 6 luni. Echipa lor a depus eforturi peste asteptari in a se asigura că proiectul meu este realizat fără probleme, chiar și atunci când ne-am confruntat cu provocări neașteptate.

image-_1__1
Andra Client Constructii Civile

Căutam o echipă de profesioniști cu ochi pentru detalii și creativitate, care să-mi transforme viziunea în realitate. Ava Construct a fost acea companie din prima zi! Ei au respectat fiecare termen limită și și-au îndeplinit promisiunea de a lucra calitativ la un preț corect.

image (2)
Daniel Client Constructii Industriale

Lucrez cu Ava Construct de peste cinci ani și nu îmi imaginez să merg cu altcineva. Sunt foarte orientati spre detalii și unul dintre cele mai cinstite companii din industrie. O sa mai revin cu siguranta.

image_1
Radu Client Constructii Civile
Scroll to Top